V médiích se často můžete setkat s tím, že až 80% naší populace je překyseleno a že je to docela závažný problém. Pojďme si tedy tuto problematiku vysvětlit. Předem vás upozorňuji, že článek bude psán jednoduchým jazykem tak, aby jej všichni pokud možno pochopily.
Rubrika: Zdravá výživa
Glykemický index brambor se mění v závislosti na jejich zpracování
Jaká je z hlediska glykemického indexu nejvhodnější příprava brambor?
Jak podpořit střevní mikroflóru při používání antibiotik?
Asi každý z vás moc dobře ví, že ve střevech nám s trávením pomáhají mnohé bakterie, které považujeme za přátelské – souhrnně je nazýváme střevní mikroflórou. Mezi nejznámější patří bakterie lactobacillus acidophilus a lactobacillus bifidis, přičemž ve střevech je podobných přátelských bakterií více.
Chlorella – vše co je o ní potřeba vědět
Jaká je Chlorella? Jaké má pozitivní a negativní účinky? K čemu se používá? Je to opravdu superpotravina?
10 způsobů, jak sabotujeme diety a 10 způsobů jak to zvrátit
Držení diet je často velmi náročné a frustrující, zejména když porušujeme pravidla, která jsme si určili. V tomto článku vám ukážeme, jaké jsou nejčastější způsoby sabotování diet a také vám ukážeme, jak sami sebe proměnit z nepřátele v tahouna na branku.
Co je graviola anona?
Graviola je strom rostoucí v Jižní Americe, ze kterého se téměř všechny části používají již dlouhá staletí v tradiční přírodní medicíně